Werk mee aan de revolutie.
Ga voor een job bij Renasci®.

Renasci® zoekt jou om ons team te versterken

Klaar voor een job met toekomst? En dan hebben we het niet alleen over je toekomst. Want bij Renasci® werken we aan de toekomst van ons allemaal. Kom bij ons team en help mee aan een plasticvrije toekomst. Mis de boot niet! Hij ligt in Oostende.

Productie Manager ' on hold ' 1

In deze functie ga je met je eigen team, het volledige productieproces aansturen. Jij bent niet alleen de ‘Captain - Piloot’ van deze state-of-the-art installatie, maar je kunt ook bij elke onverwachte uitdaging je ploeg creatief motiveren om samen alles geregeld te krijgen. Je neemt ook deel aan het dagelijks bestuur van de site: je bent een volwaardig lid van de Operational Staff.

Shift-Leader Productie (m/v) 1

In deze functie ga je onder toezicht van de Productie Manager en samen met je team, het volledige productieproces aansturen. Jij bent niet alleen de ‘Co-Piloot’ van deze state-of-the-art installatie, maar je kunt ook bij elke onverwachte uitdaging je ploeg creatief motiveren om alles geregeld te krijgen.

Opérateur de production (h/f) 10

À ce poste, vous serez avec l'équipe, sous la supervision du directeur de la production et du chef d'équipe, aux commandes du processus de production . Vous êtes l'un des "membres d'équipage" importants de cette installation ultramoderne, où chaque défi inattendu est pris en charge.

Productie Operatoren (m/v) 10

In deze functie ga je onder toezicht van de Productie Manager en Shift Leader, samen met het team, het productieproces aansturen. Jij bent een van de belangrijke ‘Crew Members’ in deze state-of-the-art installatie, waar je elke onverwachte uitdaging geregeld krijgt.

Techniekers ( Elektro & Mechanica ) (m/v) 3

In deze functie ga jij met het technische team, het volledige productieproces van deze state-of-the-art installatie technisch onderhouden en bewaken. Je kunt bij elke onverwachte uitdaging, alleen of samen met je ploeg, creatief alles geregeld krijgen.

Responsable Labo (h/f) 1

Pour compléter l'équipe, nous recherchons notre directeur de laboratoire (m/f). À ce poste, vous allez gérer la partie cruciale du "controle de qualité".

Labo Manager (m/v) 1

Renasci bouwt in Oostende aan haar eerste ‘hightech recyclage center’. Om het team samen te stellen, zijn we op zoek naar onze Labo Manager (m/v). In deze functie beheer je het cruciaal luik van ‘labo kwaliteit’.

Procesingenieur automatisatie 1

We zijn op zoek naar een gepassioneerde proces ingenieur die zin heeft om out of the box te denken.

Laborant(e) (m/v) ' on hold ' 1

Renasci bouwt in Oostende aan haar eerste ‘hightech recyclage center’. Om het team samen te stellen, zijn we op zoek naar Labo Operatoren (m/v). In deze functie neem je deel aan het cruciaal luik van ‘labo kwaliteit’.

IT manager 1

We zijn op zoek naar een gepassioneerde en ervaren IT manager  DIE VAN EEN UITDAGING HOUDT.

Als opstartend bedrijf, is het pad nog onbeschreven en zijn we op zoek naar iemand die de gepaste netwerktechnologieën kan implementeren. U rapporteert hierbij aan de CFO.

Interne communicatie is hierbij cruciaal.

Proces Operator Chemie 5

Samen met het team beheers je het productieproces aan en voer je de nodige controles uit. Jij bent een van de belangrijke ‘Crew Members’ in deze state-of-the-art installatie, waar je elke onverwachte uitdaging geregeld krijgt.

Dust-Buster (m/v) 3

In deze functie ga jij het technische team aanvullen en assisteren, het volledige productieproces van deze state-of-the-art installatie onderhouden en netjes houden.

5 redenen om mee te doen met de Renasci revolutie

Goed voor jou en de planeet

Werk in een ultra- moderne omgeving

Een duurzame job met voordelen

Unieke werksfeer

Mis deze boot niet

Renasci zoekt -x- teamgenoten
ontdek de toekomst

Renasci zoekt -x- teamgenoten
ontdek de toekomst